Αεροδρόμιο Ηρακλείου Ενοικίαση αυτοκινήτου

Excursion Details

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο.

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου βρίσκεται μόλις 2.1χλμ μακριά από το κέντρο της πόλης. Η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να μετακινηθείτε με λεωφορείο ή με ενοικιαζόμενο όχημα. Η Ενοικίαση φθηνού αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Ηρακλείου και επιστροφή στο αεροδρόμιο των Χανίων είναι εφικτή. Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο είναι αναγκαία. Οι αποστάσεις μεταξύ των πόλεων είναι από 65 έως και 77χλμ.

Τα περισσότερα μέρη βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από την πόλη του Ηρακλείου όπως οι παραθεριστικές περιοχές νοτίως του Ηρακλείου. Το αεροδρόμιο Ηρακλείου έχει το πλεονέκτημα να έχει πολύ μεγάλη αεροπορική κίνηση και συγκοινωνία με πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Η μετακίνηση πολιτών άλλων χωρών γίνεται καθημερινά.

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο και μετακινηθείτε σε περιοχές με όμορφες παραλίες. Οι τιμές που διαφημίζουμε είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν όλες τι βασικές καλύψεις και φόρους. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας δίνουμε και ένα χάρτη του νησιού με αναλυτικές χιλιομετρικές αποστάσεις και αναφορά σε όλους τους νέους δρόμους και τις χιλιομετρικές αποστάσεις. Υπολογίστε ότι η μία πόλη από την άλλη απέχει 1 ώρα περίπου.

επικοινωνήστε μαζί μας ή καλύτερα αναζητήστε μία καλή τιμή στην ιστοσελίδα μας, η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Κρήτη είναι εύκολη διαδικασία

DSCN2448 scaledHeraklion airport arrivals – αφίξεις αεροδρομίου Ηρακλείου

.heraklion airport11 Αναχωρήσεις αεροδρομίου Ηρακλείου –

Heraklion airport departures

DSCN2449 scaled

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest